tirsdag 10. november 2009

Rødnesedagen!


Klare for ablegøyer!!


.
Humor liker vi, og kan det i tilegg gå til en god sak, ja da er det bare til å le av det :o)
rødnesedagen.no

3 kommentarer:

  1. Hei:) Stakkar lita, nå så Sanne syk ut:) Vi har jo ikke glemt hvor syke vi kan være på morran fra barneåra for så å kjapt kvikne til:) Gleder meg til ablegøyer!!! Klem!!

    SvarSlett
  2. ho ho ho, god jul:). Takk for koselig kommentar, glad du er min venn også:) ILY...Klem!!

    SvarSlett
  3. Haha, så morsomme bilder! Fine klovnejenter:) Må inn på linken å lese nå, må innrømme jeg ikke har fått med meg hva rødnesedagen er.

    Angående omleggingen av kostholdet så har det egentlig gått fint, men jeg synes måltidene blir litt ensformige -spesielt middagene som er enten kjøtt/fisk/kylling med grønnsaker til eller i wok`et form. Men jeg fikk en kjempegod nyhet av legen her om dagen og det var at jeg ikke har tegn til diabetes og resistensen var ikke så ille likevel etter å ha studert resultatet av noen blodprøver:D Må være litt forsiktig pga blodsukkeret da, men kan spise litt mer karbohydrater. Kommer likevel til å fortsette på lavkarbo en stund til, for kiloene raser av (jippi!) 4,4 kg har forsvunnet på bare en uke. Kommer nok ikke til å gå like fort fremover, men det var en pangstart. (sorry, dette ble langt!)

    Ha en kjempefin torsdag:)

    SvarSlett