fredag 27. mars 2009

Livet er langt, lykken er kort, salig er den som tør å gi den bort!

Og når jeg trodde det ikke kunne bli værre, blir jeg 50% permittert fra jobben...
Har en følelse av at 2009 ikke blir mitt jubel år! :o)


God helg til dere som gidder å kikke innom, send meg gjerne litt positiv energi, det begynner å skrante...he he!

8 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅÅÅ! Det er mye igjen av det nye året, tenk på alle muligheter som åpner seg! Alt ordner seg, tenk på det du har, ikke alle som er like heldige. Du har venne og familie som stiller opp : ) Snart har du en ny jobb, så flink som du er. Jeg er helt sikker. Og snart er det sommer og greier!
    Klems

    SvarSlett
  2. Åh, jenta mi! Dette kommer til å ordne seg selv om det ikke ser slik ut nå det er jeg helt sikker på. Og som Marianne sier du har sikkert en ny jobb fordi du er så veldig flink. Jeg skal iallefall ha ører og øyne oppe og si fra om jeg hører om noe. Du kan jo ringe Kristin? Kanskje de trenger folk, men det går vel kanskje ikke så bra der heller om dagen.

    SvarSlett
  3. Kjære jenta mi:) Den som venter på no godt venter ikke forgjeves,, Det ordtaket har irritert meg fryktlig mange ganger. Ikke vent på no godt, gå ut å finn det gode mener nå jeg. No godt jeg vet om finnes på Gressvik, ja her hos meg. Her finner du et godt vennskap:) Gla i deg vettu:) Ta en tur æ??

    SvarSlett
  4. Så kjedelig da! Som de andre sa det blir altid en løsning... på en eller annen måte. Og min favoritt: Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Tina.

    SvarSlett
  5. Så dumt at du har blitt permittert fra jobben, og trist å høre at du ikke har det så bra ellers heller. Håper ting ordner seg:)

    *masse positivitet og gode ønsker sendes over*

    Hilsen Jeanette

    SvarSlett
  6. Sender deg MASSE positiv energi!!!!

    Klemmer,
    Vibeke.

    SvarSlett
  7. Hei vennen min :o) Har ikke så mye energi selv om dagen, men har alltid litt i gi bort til venner. Håper du kommer en tur i kveld vennen min :o) En god klem venter på deg. Stoor klem fra meg som er ille gla i deg.

    SvarSlett